søndag den 15. december 2013

Hanoi by

Hanoi by er uden tvivl en travl by, med masser af liv og scooter i lange baner der konstant dytter for at komme frem i trafikken. De er meget opmærksomme i trafikken. Jeg er især imponeret af kvinderne, de kommer på deres scooter(gerne en Vespa) i deres høje hæle og en Gucci eller Louis Vuitton de trækker frem fra begagerummet på deres scooter. 

Vores hotel ligger på en hyggelig lille gade, hvor der er godt gang i handlen fra tidligt morgen. De har alt fra nødder til ænder til krabber. Det er om at se efter hvor man går, så man ikke lige pludselig træder i nogle tarme eller en lever fra en kylling. 

Af mad vi har fået, har stort set alt været godt. Vi har fået gode nationaliteter som Pho Bo, Cha Ca og Bun Cha. Derudover har vi været på vietnams svar på Noma og fået "lækker" mad. Altså lækker mad hvis man kan lide dampet hel and i sovs og hvor der stadig er lidt fjer i sovsen. En ret der kostede hele 289.000 dong. (74 kr) Heldigvis havde vi bestilt andre små retter ved siden af, så mætte blev vi. 


Af de mange ting der er at se i Hanoi har vi set Ngoc Son tempel, Water Puppet Show, Ho Chi Minh moseleum, våben museum, litteratur museum, Hoa Lo fængsel og St Josephs domkirke. 


Fra i morgen mandag, tager vi på 3 dags tur i Halong Bay på et Cruise. Vi ved ikke om der er wifi der. Men så snart muligheden byder sig, er vi klar på bloggen igen :) 


2 kommentarer:

  1. Ja, det lyder bestemt som en storby, nyd de næste dage i naturen

    SvarSlet
  2. I har sandelig allerede oplevet meget. Det I beskriver , kan vi nikke genkendende til.nu ønsker vi jer en skøn tur videre til Halong Bay .
    Mon de Gucci-tasker er ægte ?

    SvarSlet