mandag den 5. januar 2015

Unawatuna

En lille togtur på 3. klasse og vi ankom til en meget lille station Unawatuna. Herfra forsøgte vi med gps i stegende sol, at finde vores guesthouse, men endte hos en større "Spice garden". Heldigvis kendte de vores sted og fik ringet efter en tuk tuk der kunne bringe os på rette vej. Før vi blev hentet, prøvede de da lige at sælge os en tur rundt i haven, deres massage og nogle af deres mange krydderier.



Unawatuna er en by med op til flere strande at vælge imellem. Vi har besøgt 3 strande. Unawatuna strand er den største med en bred strandkant og tyrkis hav, dog kan det ikke helt måle sig med Maldiverne. 

Vi har gået gennem en lille jungle med aber og påfugle for at finde 2 andre "jungle beach". Nogle små strande med en lille bar hvert sted.

Vi har set solnedgang fra et tempel og ud over havet. Vi har badet lidt i poolen på guesthouset. Ja vi har sørme opgraderet vores opholdssted lidt, så vi havde ro, pool og varmt bad. 


Galle gik turen også til en dag. Vi hoppede på den lokale bus og 10 min efter var vi i centrum af Galle. Et hektisk centrum med masser af liv. 
Vi gik til Galle fort hvor vi brugte dagen på at gå rundt på volden, spise is, drikke kaffe og prøve at være lidt kulturelle trods den bagende sol. 
Galle fort, som blev bygget af de skiftende kolonimagter (portugisere, hollændere og englændere), er en hyggelig bydel med små gader, ikke så mange biler, små turistbutikker og hyggelige cafeer. 

Næste og sidste destination på rejsen er Colombo. 

2 kommentarer:

  1. Hej igen.
    Nu mangler I da ikke varme og sol. Vi har set på TV2 vejret, at I har omkring 33 grader. Jeres rejse er ved at nærme sig slutningen. I har oplevet mange forskellige ting. Godt, at I her til sidst bor rimeligt godt, så I kan være udhvilede inden turen hjem. Hvad mon I finder i Colombo ? Det vil vi også gerne læse om. Nyd de sidste dage på Sri Lanka .
    Hilsen
    Far og mor i Løkken

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet