mandag den 10. august 2015

Portland

Efter lige godt 24 timer uden søvn, kunne vi gå til køjs i en lidt skrøbelig futonsofa i min fætters vens hus. 
Ja der skulle ikke meget til før, jeg som lå yderst, var ved at falde ud af. 

Rejsen startede ud med at vi blev hentet i mine forældre, det rene luksus, så vi slap for metro. 

Indtjekningen gik hurtigt og inden vi fik set os om, sad vi med kaffe og morgenmad i Aviator lougen. 
Peters første bid af et ellers lækkert stenalderfranskbrød kostede ham et lille hjørne af hans ene tand. Ja, de havde taget ordet stenalder ret højtideligt, og bagt det med ægte små sten.
Dette nævnte vi for "værterne". Hun var virkelig ikke særlig servicemindet, og sagde blot, at dette kunne ske, ved at tygge på hårde kerner. Det er altså små sten vi taler om "søster". Sidste kommentar inden vi fik et nummer til "chefen" var, så må man bare lade vær med at spise brød med kerner! 

Ellers gik selve turen rigtig godt. Vi kom hurtigt igennem paskontrollen, efter at vi havde smilet pænt og givet fingeraftryk til en maskine. 

Ved ankomst til min fætter Rasmus var huset fyldt med gæster til barbecue. Efter en hurtig bid mad, kørte vi over til en vens hus, hvor vi bor under vores ophold ved Portland.



Dagene flyver afsted og i morgen tager vi ud mod kysten med hele Kjeldsenklanen. Jeg kan slet ikke nå at fortælle om alt det vi har oplevet. Det bliver en lille opremsning for at nå højdepunkterne, inde næste stop. 

Under vores ophold, var vi en lille tur til Portland City Center. Byen bød på en dejlig varm dag. Vi fik slukket tørsten med iskaffe og sulten med et par kæmpe burritos fra farverige foodtruck. 


Den helt store festivitas løb af stablen den 8. Aug. Morgenmaden blev indtaget på ægte amerikansk diner. Æg, vafler, french toast, bacon, panini og meget andet. 




Efter et veloverstået måltid, stod den på omklædning til bryllup og så ankomst til fotografering. Her ventede, ventede og ventede vi til det endelig var familiens tur. Alle var så pæne og flotte. Og bruden og gommen måtte stå parate til flere hundrede billeder. 



Selve ceremonien og brylluppet blev afholdt hos en ven på en bjergtop i de smukkeste omgivelser. Vi sad på første parket, både under ceremoni og middag. 

Aften gik hurtigt, og der var godt gang i den. Musik, bryllupskage, taler og nogle af de danske traditioner blev højdepunkter for aftenen. Aftenen sluttede ved midnat for os. 

Idag har vi hentet bil, vi fik hentet det flotteste røde lyn. En rød Ford Mustang cabriolet. Den er fandme sej. Den skal vi cruise rundt i de næste 2 1/2 uger. Vi fil testet den på en god tur til at se vandfald langs Columbia river.  




Nu vil vi pakke tasker og loade bilen i morgen (10 aug) til vores roadtrip ☺️

2 kommentarer:

  1. Hej Malene og Peter!
    Tak for hilsenen.
    Det lyder meget spændende og en fed bil.
    Måske skulle vi skifte vores Ford Fiesta ud -:)
    Hils og kør ordentlig.

    SvarSlet
  2. Hej igen
    Den første kommentar er skrevet af far, men jeg vil også give mit besyv med. sikke en masse I allerede har oplevet . det må have været en fantastisk bryllupsfest , og vi ser frem til flere fotos, når I kommer hjem. Forhåbentligt er der ikke sten i maden i USA .Tænderne skal gerne holde længe endnu :) Bilen ser flot ud , og mon ikke den har alt moderne udstyr, som chaufføren har fuld kontrol over.Vi ser frem til at høre mere om jeres rute mm. Tænker på jer. Hilsen fra Løkken

    SvarSlet