onsdag den 18. december 2013

Halong Bay Cruise

Halong Bay er alt hvad man har hørt om og lidt til. Det er så smukt et sted. Om det regner eller er sol, det er bare et sted der skal ses.

Vi fik booket et luksus Cruise gennem vores hotel i Hanoi. Her kunne vi vågne op til synet af dette kl 7 om morgenen fra vores balkon.( se billede nedenunder) 




Det har været nogle helt fantastiske dage. Hver gang vi kom ombord på båden efter en tur i land, stod personalet klar med små vaskeklude og te. Der blev ikke kun redt seng en gang om dagen, der blev også gjort klar til at gå til køjs om aftenen. 

Vi har besøgt en lille flydende by hvor vi blev sejlet rundt i bambusbåd, cyklet rundt på øen Cat Ba(10 km), været i en grotte og sejlet i kajak. Hvis alt skulle fortælles i detaljer, ville det jo tage timer, så blot i korte træk. 


 


Vi har fået lækker mad, fået farverige cocktails og drukket en masse te og kaffe. 


Vi har mødt en masse mennesker. En fra Hamborg, nogle fra England, fra Malaysia, Finland og mange andre steder. 

Vejret har været skønt, dog regnede det den første dag(dagen vi ankom). Vi nåede heldigvis at få langt størstedelen af turen med sol. 

I aften tager vi toget til Sapa, hvor vi skal være de næste par dage, inden vi drager sydpå. 

3 kommentarer:

  1. Så var regnslagnene i adventskalenderen alligevel ikke så tosset :-)
    Tak for snakken, Rigtig god togrejse.
    knus og kram

    SvarSlet
  2. Tak for beskrivelsen af fantastiske Halong Bay . Det sted glemmer man aldrig. Sikke en service I fik.
    Nu går turen så til Sapa. Hils deroppe. Der venter jer helt utrolige landskaber og mennesker. Togturen er også speciel. Jeg tror det er det tog, vi også kørte med.
    Jeg glæder mig til at høre om jeres oplevelser der. Jeg købte nogle metalarmbånd. De var fyldt med nikkel og jeg fik et kæmpe udslæt. Men pæne. Der var andre traditionelle ting til salg. Dem har vi endnu.
    God fornøjelse.

    SvarSlet
  3. Hej igen
    Jeg skal til julefrokost på Søndergades Skole i dag. Til lejligheden har jeg fundet en Sapa-taske frem. Den er så fin som ny. Af sort stof med farverige broderi. Tasken får mig til at tænke på jer i Sapa. Desuden har jeg kigget på Googles billedsøgning og der fundet billeder, som med deres skønhed faktisk tager pusten fra en. Håber I trives.
    Kærlig hilsen
    Inge

    SvarSlet