lørdag den 14. december 2013

Vel ankommet til Hanoi

Rejsen hertil bød på små udfordringen, men ingen vi ikke kunne klare.

Vi kom afsted til tiden og landede endda lidt før i Paris. Vi fik hurtigt vores tasker, og så var det ellers bare med raske skridt mod en anden terminal, som lå stik modsat af hvor vi ankom. Først skulle vi med et lille tog, selv tjekke ind på automat, derefter stå i laaaang kø for at tjekke vores bagage ind, for derefter at skulle med et andet lille tog, for at komme ud til en mindre terminal, hvor vi tilsidst ankom godt 15 min før boarding. Så det med tiden passede perfekt. Vi nåede lige at få pusten inden vi gik ombord.  Da vi endelig kom på plads i flyet mod Hanoi, var vi også godt sultne og ikke mindst tørstige. 

Selve flyveturen er gået glidende. Dog virkede vores tv skærm ikke, så den stod på lidt bog læsning indtil der blev sagt godnat, idet vi fløj ind i natten over Rusland. Maden var ok, ikke de værste men heller ikke a la Noma. Men der har været god betjening hele vejen, så vi har bestemt ikke sultet eller tørstet. 

I Ha Noi lufthavn blev vi hentet af en mand fra hotellet, vi skal overnatte på indtil mandag. Hanoi er en by med masser af folk for scooter(gerne af mærker Honda), bilos, og en by med masser af liv. (Selvom klokken var 7 da vi kørte mod Hanoi centrum, var der masser af folk på vejene) 


Efter godt 15 timer ankom vi til hotellet. Vi blev mødt i døren med mænd der bar vores bagage, mangosmoothie og smilene receptionister. Vi sidder nu og venter på at kunne få et værelse, hvor vi lige kan friske lidt op og måske hvile lidt inden vi tager på opdagelse. 




4 kommentarer:

  1. Velkommen til Vietnam.
    Godt at I nåede flyet, selv om der kun var 15 min. at løbe på.
    Vi havde i går et par gæster og så vores digitale billeder fra vores dejlige tur til Vietnam i 2004. Vi tænkte naturligvis på jer.
    Vi glæder os til at høre mere nyt fra jer.
    Kan I have det rigtig godt.
    K.h.
    Poul

    SvarSlet
  2. Vi siger også velkommen til Vietman

    SvarSlet
  3. I ser dejlige ud på billederne . Vi håber og tror, at I har det godt og kan finde ud af at komme rundt i pulserende Hanoi . Måske ser I pludselig Galaxi Hotel. Der boede vi i 2004 i en lille uge.
    Er der blade på træerne , der står på begge sider af vejene i bymidten ? Eller er bladene faldet af , som de er i det danske klima ?
    Glæder mig til nye tekster og fotos fra jer her på bloggen.

    Kh
    Mor i Løkken

    SvarSlet
  4. Dette er en test for Lise Kjeldsen.

    SvarSlet