onsdag den 24. december 2014

Ella

I Ella var vi så heldige at have max 6 tørre dagtimer under vores 3 overnatninger.  Vi følte næsten vi havde vundet i lotto. Alt er fugtigt og halvkoldt når solen ikke er fremme. Vi er ved at løbe tør for tøj idet det slet ikke kan nå at tørre ordentligt. 



Ella er en rigtig smuk by midt inde i landet. Der er frodigt, meget grønt, klipper, kløfter og vandfald. Selve byen er ikke noget at prale om, kun omgivelserne. 

Vi har boet i er deluxe værelse på en af klippesiderne hvor vi havde udsigt over mod Ella Rock fra vores senge samt balkon. Meget flot hvis altså tågen og skyerne ikke var i vejen. 



Af ture var vi en lille tur nede i byen, se et vandfald fra en udkigspost, se aber og bestige Little Adams Peak. 
Vejret sætter desværre en lille dæmper på udendørsaktiviteterne. 



Juleaften bliver holdt på vores Balkon. En stille og rolig aften uden det helt store postyr. Så er der også tid til at lade op med ny energi inden turen går sydpå til nationalparkerne. 

GLÆDELIG JUL TIL JER ALLE!! 

2 kommentarer:

  1. Nu er vores juleaften ved at være slut. Godt, vi fik snakket med jer i dag. Det er godt nok ikke megen sol I har set. Man kan bestemme en hel del om sin rejse , men vejret kan vi ikke lave om på. Det er vel også ok at opleve verden , som den er.? Og I har fået set en masse.
    Kh fra os i søborg

    SvarSlet
  2. Hej med jer, håber i har fået tørret nogle sko og tøj, der er håb forude med hensyn til opholdsvejr, så vit jeg kan se på yr.dk. Så fat mod og tag det som det kommer.
    Knus fra frostklar Danmark (Lejre)⛄️❄️⛄️❄️⛄️❄️⛄️❄️⛄️❄️⛄️

    SvarSlet