torsdag den 11. december 2014

Vel ankommet til Thoddoo Island

Så kom dagen endelig og eventyret kunne tage sin begyndelse. 
Uret ringede til normal tid(i forhold til Peters arbejde). Kl 8.30 havde vi tjekket ind og var kommet sikkert igennem Security. Da vi lavede bagage drop ramte første gode nyhed os, vi kan tjekke vores bagage ind til hele rejsen! Jubiii! (Dette kunne vi ikke sidste år til vietnam) 

Jeg købte en kop kaffe samt croissant inden flyvetur til os begge, mens Peter fik vekslet til valuta. God arbejdsfordeling. 

Flyet til Doha blev lidt forsinket, men dette kunne kun betyde en ting for os. Mindre transfertid inden rejsen til colombo. Transfertiden var på 5 timer, så 45 min fra, er helt okay med os. 

Doha bød på en dyr lufthavn, og vi købte kun en lille sandwich samt vand hver. 



Næste  gode nyhed for os, skete da vi kom ombord på flyet til Colombo. Selvom man flyver på economy class, kan man godt rejse med stil. Her venter 2 dejlige store sæder, der havde liggefunktion. Så efter aftenens/nattens måltid, skulle de selvfølgelig testes. 




Ankomsten til colombo skulle ske lidt tjept, da vi kun havde 30 min til næste afgang. Vi var hurtige til at komme ud, nå den første bus til terminal, og derefter til transfer, Security tjek og boarde flyet til Male. 




I Male lufthavn blev vi mødt af en storm af guider til de dyre resorts. De havde alle store og farverige skilte. Men hvor var vores? Han stod med et lille tyndt A4 papir med navnet Malene tegnet godt op med en kuglepen. Han hjalp os hen til først den lille færge til selve Male by. 
Herefter en lidt større lokalfærge der skulle sejle os til Thoddoo Island. Da vi havde flere timer til afgang, gik vi lidt rundt i Male by. Meget hektisk by med 100.000 indbyggere. Masser af biler og motorcykler. 

Sveden piskede af os, og Peter måtte (læs) få hjælp til at prutte om prisen på nogle klipklapper. De forsøgte en da at snyde os til det sidste, og ændre beløbet på dankortterminalen. De havde håbet vi var dumme nok til hurtigt at taste kode. 
Derudover købte vi en stråhat til Peter og en t-shirt til mig. Samt 2 liter vand. 



Vi nåede på fiskemarked, få en iskaffe, se frugtmarked inden sejltur til Thoddoo Island. En noget gyngende fornøjelse som gav en omgang søsyge. Næste gang skal der sgu tages nogle drugs mod det. 

Amazing view guesthouse på Thoddoo Island skal være vores base de kommende 5 dage. 


2 kommentarer:

  1. Kære Malene og Peter

    tusind tak for den levende beskrivelse af jeres rejse, som har budt på lidt af hvert.....det lyder skønt med de store flysæder, men ikke så skønt med søsyge.
    Det er fantastisk at tænke på, at I nu er på en tropisk ø. Jeg kan læse , at der var meget hektisk i Male , hovedstaden. Og varmt.Man skal lige vænne sig til et klima, der slet ikke er som det, vi har herhjemme.
    Nu ønsker vi jer det allerbedste på " jeres " sydhavsø.
    Kærlig hilsen
    fra far og mor i Løkken.
    PS : Det er smart med sådan en rejseblog.

    SvarSlet
  2. Hej i to globetrotter.

    Rart at høre at i kom sikkert frem, selvom i måtte lide lidt til sidst.
    Vi hører gerne når i har mere energi.
    Kærlig hilsen
    De "gamle" i lejre

    SvarSlet